Vi gjør det enklere å ansette.

TestGorilla gir deg de beste verktøyene for å teste kandidater, slik at du kan ta bedre, raskere og enklere ansettelsesbeslutninger.

1. Skap kvalitetsvurderinger av høy kvalitet, raskt.

Det er lett å lage vurderinger med TestGorilla. Kom i gang med disse enkle trinnene.

2. Inviter kandidater på din egen måte.

Kom i kontakt med kandidater ved å sende e-postinvitasjoner direkte fra TestGorilla eller rett fra ATS. Har du en lang liste med kandidater? Du kan enkelt sende flere invitasjoner samtidig med ett klikk. Eller be kandidatene registrere seg selv ved å dele en direktekobling med dem.

3. Analyser og bestem deg for de beste kandidatene.

Se resultatene som kommer inn, og finn de sterkeste kandidatene med TestGorillas lettleste utdatarapporter.

Flere grunner til at bedrifter velger TestGorilla.

Overraskende enkelt Vi har utformet det slik at alle enkelt kan opprette vurderinger, legge til egendefinerte spørsmål, rangere kandidater, eksportere egendefinerte CSV-filer og mer.

Veldig mye for pengene Vi gjør profesjonelle vurderinger rimelige for alle og forenkler ansettelsesprosessen for bedrifter i alle størrelser.

Positiv kandidatopplevelse Kandidater som tar vurderingen, trenger ikke egen konto. Bruk logoen til merkevaren din for å gjøre inntrykk.

Sikring mot juks Vis automatiske bilder av kandidatene når de testes. Motta varsler hvis en kandidat går ut av fullskjermmodus.

Fleksible filopplastinger Gi kandidater mulighet til å laste opp nøkkeldokumenter, for eksempel en CV eller portefølje.

Enestående støtte Få raskt svar på spørsmålene dine. Teamet vårt er alltid klar til å hjelpe.

Smartere integrasjon Innebygd integrasjon med programvare som for eksemåpel Workable, Greenhouse, Lever, SmartRecruiters, Recruitee, BreezyHR, Bullhorn, JazzHR og Zapier.

Mobilvennlige funksjoner Optimalisert for alle plattformer. Lag og gjennomgå vurderinger mens du er på farten. La kandidatene vise frem talentene sine på hvilken som helst enhet.

Forny ansettelsesprosessen din.

Begynn å bruke TestGorilla i dag, eller snakk med oss om hvilke ansettelsesutfordringer du har, slik at vi kan hjelpe deg.