Gebruik onze Confluence-cloud om de beste in te huren

Samenvatting van de Confluence-cloud

De Confluence Cloud-testen evalueren kandidaten op hun technische kennis van de software en hun vermogen om beheertaken en gebruikershandelingen uit te voeren. Deze test helpt je gebruikers te identificeren die een goede kennis hebben van Confluence Cloud en er doeltreffend mee kunnen werken.

Behandelde vaardigheden

  • Machtigingen beheren

  • Inhoud creëren, bewerken en eraan samenwerken

  • Sjablonen gebruiken

  • Confluence beheren

Gebruik de Confluence-cloud om aan te nemen

Confluence Cloud-beheerders, projectmanagers, teamleiders en andere functies die sterke Confluence-vaardigheden vereisen.

Testtype

Softwarevaardigheden

Tijd

10 min

Taalen

Engels sprekend

Niveau

Intermediair

De test wordt gemaakt door een vakexpert

Ann G.

Gemaakt met deskundige kennis

TestGorilla's tests worden gemaakt door vakexperts. Wij beoordelen potentiële vakexperts op basis van hun kennis, bekwaamheid en reputatie. Voordat elke test wordt gepubliceerd, wordt deze beoordeeld door een andere expert en vervolgens gekalibreerd met behulp van honderden testnemers met relevante ervaring in het onderwerp. Dankzij onze feedbackmechanismen en unieke algoritmen kunnen onze vakexperts hun tests voortdurend verbeteren.

Gerelateerde testen

PostgreSQL

Deze PostgreSQL test beoordeelt de vaardigheden en kennis van kandidaten op het gebied van implementatie, beheer en optimalisatie van PostgreSQL. Deze test identificeert databasebeheerders met echte vaardigheden om met relationele databasesystemen met PostgreSQL om te gaan.
10 min

Adobe InDesign

Deze Adobe InDesign test evalueert het vermogen van een kandidaat om effectief te werken met de ontwerptool van Adobe. Deze aanwervingstest zal u helpen ontwerpers en creatieve professionals aan te werven die solide ontwerpwerken kunnen ontwikkelen op basis van InDesign.
10 min

Sage 300

Deze Sage 300-test evalueert de technische kennis van de software en het vermogen van kandidaten om zowel dagelijkse transacties als routinematige periodieke processen uit te voeren. Deze test helpt u kandidaten te identificeren die goed vertrouwd zijn met Sage 300 en het effectief gebruiken.
10 min

Jira Software Cloud

Deze Jira Software Cloud-test beoordeelt de technische kennis van Jira Software Cloud van kandidaten, evenals hun vermogen om de rol van Jira-beheerder op zich te nemen en deze te configureren om aan de behoeften van uw organisatie en Agile-teams te voldoen.
10 min

Google Sheets

Deze Google Sheets-test evalueert de mate waarin kandidaten vertrouwd zijn met de technische functies van het spreadsheet-programma en hun vaardigheid in het gebruik ervan voor databeheer en -analyse. Deze test helpt kandidaten te identificeren met een goede kennis van het gebruik van Google Sheets.
10 min

IT/Engineering Microsoft 365

Op zoek naar kandidaten met technische vaardigheden in Microsoft 365? Onze Microsoft 365 test evalueert de technische vaardigheden van kandidaten met het Microsoft 365 platform, inclusief Exchange Online, Azure Active Directory, SharePoint en Microsoft Teams.
10 min

Google Slides

Deze Google Slides-test evalueert de kandidaten op hun technische kennis van het programma en hun vermogen om op een slimme en efficiënte manier aantrekkelijke diareeksen te designen en op te bouwen.
10 min

Active Directory

Deze Active Directory-test beoordeelt de implementatie- en beheervaardigheden bij de aanwerving. De test helpt werkgevers kandidaten te identificeren die Active Directory effectief kunnen installeren, bedienen en troubleshooten in een klein tot middelgroot computernetwerk.
10 min

SAP Ariba

Deze SAP Ariba test zal de technische en functionele vaardigheden van supply chain medewerkers en consultants met SAP Ariba beoordelen en helpt je bij het identificeren van degenen die goed thuis zijn in creatieve oplossingen en efficiënte SAP Ariba-operaties. SAP Ariba is een toonaangevend platform voor supply chain management en inkoopprocessen. Met deze test kun je ervoor zorgen dat je het beste talent inhuurt dat bekwaam is in SAP Ariba en in staat is om effectieve supply chain en inkoopstrategieën te ontwikkelen en te implementeren. Het is geschikt voor functies zoals SAP consultants, supply chain management consultants, supplier relationship management consultants, enzovoort. TestGorilla biedt betrouwbare en objectieve beoordelingen om bedrijven te helpen bij het nemen van geïnformeerde wervingsbeslissingen.
10 min

Elasticsearch

Deze Elasticsearch-test beoordeelt kandidaten op hun technische vaardigheden in het gebruik van Elasticsearch en hun vaardigheid in het implementeren, configureren en integreren ervan met andere relevante ELK-stacktools. Deze aanwervingstest helpt je kandidaten te identificeren die vaardig zijn in het gebruik van Elasticsearch.
10 min