Gebruik onze Werken met data om de beste in te huren

Samenvatting van de Werken met data

De test voor Werken met data beoordeelt het vermogen van kandidaten om met gegevens te werken, inclusief het juist verwerken van gegevens en basisgegevensanalyses uitvoeren. Deze test helpt je kandidaten te identificeren die met gegevens kunnen werken om resultaten te volgen en presenteren.

Behandelde vaardigheden

  • Concepten voor gegevensverwerking begrijpen

  • Analyse en interpretatie van basisgegevens uitvoeren

  • Met grafieken en diagrammen werken

Gebruik de Werken met data om aan te nemen

Gegevensinvoerspecialisten, data-analisten, marketinganalisten, marketingmanagers, data-assistenten en andere functies waarvoor Werken met data is vereist.

Testtype

Rolspecifieke vaardigheden

Tijd

10 min

Taalen

Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Japans, Nederlands, Portugees

Niveau

Intermediair

De test wordt gemaakt door een vakexpert

Jessie W.

Milieuconsulente Jessie kon haar vakkennis aanscherpen in diverse sectoren, waaronder olie en gas, transport, waterzuivering en groene energie. Al 15 jaar lang is ze gespecialiseerd in het helpen van kleine bedrijven bij het ontwikkelen van trainingsprogramma's, het implementeren van managementsystemen en het navigeren doorheen de GDPR- en privacyregels. Met een MSc in Chemie past Jessie haar wetenschappelijke inzichten ook toe op datavisualisatie, wetenschappelijk schrijven en GIS-analyse en -mapping.

Gemaakt met deskundige kennis

TestGorilla's tests worden gemaakt door vakexperts. Wij beoordelen potentiële vakexperts op basis van hun kennis, bekwaamheid en reputatie. Voordat elke test wordt gepubliceerd, wordt deze beoordeeld door een andere expert en vervolgens gekalibreerd met behulp van honderden testnemers met relevante ervaring in het onderwerp. Dankzij onze feedbackmechanismen en unieke algoritmen kunnen onze vakexperts hun tests voortdurend verbeteren.

Gerelateerde testen

Geavanceerde boekhouding (IFRS)

Op zoek naar kandidaten met uitgebreide boekhoudkundige kennis volgens de IFRS-standaarden? Met onze Geavanceerde Boekhouding (IFRS) test kunt u de boekhoudkundige vaardigheden van kandidaten evalueren, inclusief het boeken en berekenen van boekhoudkundige cijfers en het beheren van financiële gegevens volgens de IFRS-richtlijnen.
10 min

Artificial Intelligence

Deze Artificial Intelligence (AI)-test evalueert het inzicht van kandidaten in de belangrijkste AI-concepten en hun vermogen om situationele AI-taken op te lossen. Deze screeningtest helpt u kandidaten te identificeren die in staat zijn uiteenlopende zakelijke uitdagingen aan te gaan met behulp van AI.
10 min

Account Executive (B2B Sales)

Deze Account Executive (B2B Sales) test evalueert het vermogen van kandidaten om een commerciële relatie met bestaande klanten te beheren en nieuwe logodeals te sluiten. Deze test helpt u account executives te identificeren die in staat zijn complexe B2B verkoopprocessen af te handelen.
10 min

B2B Lead Generation

Deze B2B Lead Generation test evalueert de technische kennis en ervaring van kandidaten in lead generation en sales development. Deze test helpt u kandidaten te identificeren die in staat zijn te prospecteren en gekwalificeerde verkoopkansen te genereren.
10 min

Purchase manager

Deze inkoopmanagertest evalueert de vaardigheden van de kandidaat op het gebied van strategische sourcingvaardigheden, die relevant zijn voor de taken van inkoopmanagers. Deze screeningtest helpt u kandidaten aan te werven die effectief kunnen plannen en kritisch kunnen denken, vooral rond prijs
10 min

Merchandise Planner

Deze Merchandise Planner test evalueert de kwantitatieve vaardigheden van kandidaten en hun vermogen om de verkoop- en margedoelstellingen van het bedrijf te ondersteunen. Deze screeningtest helpt u merchandise planners aan te werven die in staat zijn effectieve merchandise plannen te ontwikkelen.
10 min

Algorithms for Software Engineering

De algoritmen voor software engineering test evalueert de kennis van kandidaten van algoritmische benaderingen en hun vermogen om situationele taken met behulp daarvan op te lossen. Deze test helpt u programmeurs te identificeren die bedreven zijn in het toepassen van algoritmen.
10 min

B2C telesales

Deze B2C-telesales test evalueert het vermogen van een kandidaat om business-to-consumer producten te verkopen via de telefoon, ongeacht of de gesprekken inkomend of uitgaand zijn. Deze test helpt u werknemers aan te werven die deals kunnen sluiten en goede relaties met klanten kunnen onderhouden.
10 min

Penetration

Deze penetratietest beoordeelt het vermogen van een kandidaat om pentesting uit te voeren. Met deze aanwervingstest kunt u experts op het gebied van penetratietesten aannemen die kritieke zwakke plekken in de beveiliging kunnen ontdekken en rapporteren.
10 min

Financial Math

Deze toets beoordeelt het vermogen van een kandidaat om wiskundige berekeningen uit te voeren die essentieel zijn voor het vaststellen en evalueren van financiële resultaten. De test helpt u kandidaten te identificeren die deze berekeningen efficiënt en nauwkeurig kunnen uitvoeren.
10 min